Water Bulgaria  

Интелигентен водомер iPerl от Акварор

„Акварор” ООД и фирма Сенсус представят новия водомер iPerl за Q3 2,5-16 m3/h.

Еволюцията на технологията свързана с управление на водните ресурси и измерването на водни количества навлиза в нова ера - ерата на iPerl. Простота, продуктивност и устойчивост на околната среда са трите иновативни оси, събрани в iPerl.

До този момент никоя технология на измерване не е предлагала такова интелигентно решение и функционалност. Нито една технология за измерване не е създавала такава голяма полза посредством управлението на водния ресурс чрез точното му измерване.

iPerl- новият стандарт в новата ера

ПРОСТ - iPerl се базира на принципите на един цял и прост жизнен цикъл. Като започнем от избора на размер, преминем през доставката и използването му и стигнем до бракуването му, технологията е създадена с идеята за простота, продуктивност, издръжливост и опазване на околната среда.

ТОЧЕН - Точността на iPerl предлага реални стойности при измерване в широка гама, независимо от качеството на водата, налягането в мрежата или измененията в тръбопровода. Никоя друга технология не може да се сравни с iPerl.

ДЪЛГОТРАЕН - iPerl предава коректни стойности през пълния си експлоатационен цикъл. Продължителната му точност се гарантира от иновативната технология на измерване при непрекъснато предаване на данни.

ПРОДУКТИВНОСТ - iPerl е конструиран така, че коефициент R800 покрива всички модели от Q3 2,5 до 16 m3/h.

Благодарение на технологията, коефициентът R800 отговаря на очакванията на водоснабдителните дружества през целия живот на iPerl.

Вграденият лоджер за данни при iPerl позволява на дружествата да наблюдават и да реагират при промяна на консумация, възможност за задействане, допълнителни услуги за консуматорите и др.

С иновативното решение може да се запознаете на щанда на фирма Акварор (D3, зала 4) на специализираното изложение Вода София 2015.

 

     
Източник: Акварор

Ключови думи: Акварор   iPerl   Вода София   интелигентен водомер   ВиК сектор  

Подобни статии
Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Новости от Water Sofia 2015

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...