Water Bulgaria  

За нас

Water-Bulgaria.com – българският портал за ВиК

Water-Bulgaria.com – българският портал за ВиК, е информационен източник и уеб медия за ВиК в България. Инициатива и разработка е на водещото издателство за специализирана техническа периодика Ти Ел Ел Медиа ООД (www.tllmedia.bg). Създаден е с цел да обедини, концентрира и систематизира изобилието от информация за продукти, технологии, ноу-хау, услуги за ВиК – системи, решения и приложения, публикувани по един или друг начин в Интернет пространството и в печатните медии у нас и по света. Официалната му премиера за работещите специалисти в бългаската индустрия, както и за фирмите-доставчици е 1 февруари 2012 г.

Water-Bulgaria.com - българският портал за ВиК, осигурява пространство за обмен на информация и за бизнес между доставчици и потребители на оборудване и инженеринг. Предназначен е за ползване от занимаващите се с ВиК специалисти в промишлените предприятия в България, във фирмите, занимаващи се с производство, във фирмите-доставчици на продукти, системи, решения и услуги, цялата техническа академична общност у нас и т.н. – тоест от всички от индустриалния бранш у нас. Професионално разработен и поддържан от лидерите в областта на техническата журналистика за индустрията - издателство Ти Ел Ел Медиа ООД, българският портал за ВиК Water-Bulgaria.com се основава на следната система от принципи:

Безплатен достъп до цялото съдържание на портала, включително неговия архив;

Публикуване на оригинално авторско съдържание в полза на посетителите;

Публикуване на съобщения и информации за най-интересното, случващо се в областта на ВиК в България и по света;

Публикуване на най-полезните и стойностни статии, подпомагащи работата на индустриалния бранш;

Публикуване на връзки към различни източници на информация.

Източници на информация на Water-Bulgaria.com

За да бъде българският портал ВиК значим, надежден и сигурен източник на информация, той се базира на установени в годините източници:

професионалистите от областта на ВиК, научната общност в областта;

специалистите от фирмите-доставчици;

най-стария, влиятелен и значителен източник на информация за ВиК – списание Инженеринг ревю, което символизира техническата журналистика за индустрията вече 17 години;

редакционния екип на издателство за специализирана техническа периодика Ти Ел Ел Медиа ООД;

непрекъснато увеличаващия с списък от информационни партньори от България и света, информационни източници и сътрудници на издателството.

Тъй като Water-Bulgaria.com – българският портал за ВиК, е насочен в услуга на посетителите си, той е замислен гъвкаво и перспективно. Затова развитието на портала – като съдъжание и функционалност, ще бъде съобразено с потребителското мнение и идеи за разработване на нови услуги и рубрики. Защото Water-Bulgaria.com е българският портал за ВиК в необятното Интернет пространство.

Water-Bulgaria.com – българският портал за ВиК
е уеб продукт в портфолиото информационни продукти за индустрия на издателство за специализирана техническа периодика ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД.

бул. "Акад. Иван Евст. Гешов" № 104, офис 9
1612 София, България
E-mail: Info(at)IndustryInfo.bg

Централа: 02/818 3838
Факс: 02/818 3800

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


 
ADARA ENG
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесПартньориРеализацииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...