Water Bulgaria  

Система за вакуумно отводняване на плоски покриви POLO-UDS от Акварор

Фирма Акварор все по успешно разпространява системата за вакуумно отводняване за плоски покриви с голяма площ POLO-UDS. Характерно за технологията е, че тръбите се разполагат хоризонтално в подпокривното пространство, като не е необходим никакъв наклон. Това е една от многото причини, които правят вакуумното отводняване подходящо за търговски центрове, промишлени обекти, логистични бази, халета и др.

Вакуумните водоприемници (воронки) се отличават с голям капацитет и ефективност – една воронка може да приема до 17-18 л/сек. дъждовна вода. Действието се основава на принципа на скачените съдове – основната движеща сила е хидравличната височина, т. е. разликата между нивото на покрива и мястото на „заустване” на дъждовната система.

Фирма Полопласт, Австрия предлага на проектантите ефективни начини за изграждане на система за вакуумно отводняване на покриви и клиентски софтуер за вакуумно отводняване, който предоставяме безплатно на всички заинтересовани проектанти.

Тръбите Polo-KAL 3S предизвикват голям интерес с двата слоя PP за по-голяма здравина и един слой PP-MV за допълнителна здравина и устойчивост при налягане до -900 mBar. Технологията за вакуумно отводняване Polo-UDS е система от тръби Polo-KAL NG, воронки и специални скоби. Системата може да се инсталира при температура до -20 °С, за налягане до max -900 mBar, линейно отклонение 0,05 mm/mK, без заварки и без наклон в хоризонталните участъци.

Системите Polo-KAL NG и Polo-KAL 3S за вакуумно отводняване на покриви и безшумна канализация представляват цялостно решение, позволяващо бързо и качествено изграждане на инсталациите.

Фирма Акварор постоянно представя иновации за ВиК сектора, за да може да отговори на нарастващите нужди в този бранш в България от по-бързо, лесно и качествено изграждане на ВиК инсталации и вакуумно отводняване на плоски покриви. В своята 20-годишна история Акварор се е доказала като фирма, която предлага на своите клиенти висококачествени, иновативни и гъвкави решения за изграждане на ВиК инсталации и тяхното менажиране. Това е в резултат на дългосрочни взаимоотношения с водещи световни производители като Sensus Metering Systems и Poloplast.

С новостите в портфолиото на Акварор можете да се запознаете на щанда на фирмата (D3, зала 4) на специализираното изложение Вода София 2015.

     
Източник: Акварор

Ключови думи: Акварор   Вода София   Полпопласт   вакуумни водоприемници   воронки   POLO-UDS   вакуумно отводняване на плоски покриви  

Кселекс ООД
Подобни статии
Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Новости от Water Sofia 2015
Кселекс ООД

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...