Water Bulgaria  

Система за вакуумно отводняване на плоски покриви POLO-UDS от Акварор

 

Фирма Акварор все по успешно разпространява системата за вакуумно отводняване за плоски покриви с голяма площ POLO-UDS. Характерно за технологията е, че тръбите се разполагат хоризонтално в подпокривното пространство, като не е необходим никакъв наклон. Това е една от многото причини, които правят вакуумното отводняване подходящо за търговски центрове, промишлени обекти, логистични бази, халета и др.

Вакуумните водоприемници (воронки) се отличават с голям капацитет и ефективност – една воронка може да приема до 17-18 л/сек. дъждовна вода. Действието се основава на принципа на скачените съдове – основната движеща сила е хидравличната височина, т. е. разликата между нивото на покрива и мястото на „заустване” на дъждовната система.

Фирма Полопласт, Австрия предлага на проектантите ефективни начини за изграждане на система за вакуумно отводняване на покриви и клиентски софтуер за вакуумно отводняване, който предоставяме безплатно на всички заинтересовани проектанти.

Тръбите Polo-KAL 3S предизвикват голям интерес с двата слоя PP за по-голяма здравина и един слой PP-MV за допълнителна здравина и устойчивост при налягане до -900 mBar. Технологията за вакуумно отводняване Polo-UDS е система от тръби Polo-KAL NG, воронки и специални скоби. Системата може да се инсталира при температура до -20 °С, за налягане до max -900 mBar, линейно отклонение 0,05 mm/mK, без заварки и без наклон в хоризонталните участъци.

Системите Polo-KAL NG и Polo-KAL 3S за вакуумно отводняване на покриви и безшумна канализация представляват цялостно решение, позволяващо бързо и качествено изграждане на инсталациите.

Фирма Акварор постоянно представя иновации за ВиК сектора, за да може да отговори на нарастващите нужди в този бранш в България от по-бързо, лесно и качествено изграждане на ВиК инсталации и вакуумно отводняване на плоски покриви. В своята 20-годишна история Акварор се е доказала като фирма, която предлага на своите клиенти висококачествени, иновативни и гъвкави решения за изграждане на ВиК инсталации и тяхното менажиране. Това е в резултат на дългосрочни взаимоотношения с водещи световни производители като Sensus Metering Systems и Poloplast.

С новостите в портфолиото на Акварор можете да се запознаете на щанда на фирмата (D3, зала 4) на специализираното изложение Вода София 2015.

     
Източник: Акварор

Ключови думи: Акварор   Вода София   Полпопласт   вакуумни водоприемници   воронки   POLO-UDS   вакуумно отводняване на плоски покриви  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Новости от Water Sofia 2015

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиСъбитиятаВидео на седмицатаИнвестицииБраншови акцентПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...