Water Bulgaria  

Стартира третият етап от изпълнението на водния цикъл в Габрово

11.10.2012   |   Реализации
 

След подписването на договора за изпълнение на третия етап от рехабилитацията на ВиК мрежата в града, бе направена и символична първа копка, с което се даде официален старт на строителството. Изпълнител е дружество Пътинженеринг - Пловдив, а стойността на договора е почти 12 млн. лв. без ДДС.

Продължителността на строителството е две години и още една година за съобщаване и отстраняване на дефекти съгласно условията на ФИДИК Червена книга. В обхвата на проекта са включени всички необходими дейности по изпълнение на строително-монтажни работи, включително доставка на суровини и материали, механизация, работна сила и всякакви услуги и дейности за изпълнение на строителството в съответствие с одобрените технически спецификации, изготвени работни проекти и количествени сметки.

Изпълнителят е представил строителна програма и линеен график за изпълнението на договора, която е одобрена от фирмата, изпълняваща строителен надзор по проекта. Съгласно одобрения линеен график и работен проект териториалният обхват на договора включва общо осем обекта. Подготовката за рехабилитацията на ВиК мрежата е съобразена и с намеренията за важни благоустроителни инвестиции.

Извършен е детайлен анализ на състоянието на уличната мрежа, попадаща в обхвата на проекта, като са идентифицирани необходимите допълнителни работи. Този подход предполага цялостен ремонт на улици и частичен ремонт на тротоари, разрушени от строителните дейности.

     
Източник: Воден цикъл Габрово

Ключови думи: ВиК   инфрастуруктура   воден цикъл   рехабилитация  

Област: Реализации  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Реализации

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесПартньориРеализацииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...