Water Bulgaria  

Международен симпозиум за хидро сензори и софтуери HydroSen Soft

03.03.2017   |   Предстоящо
 

Международният симпозиум за хидро сензори и софтуери HydroSen Soft ще се проведе между 28 февруари и 3 март 2017 г. в Мадрид, Испания. Симпозиумът ще бъде придружен от изложение за нови техники и автоматизирани системи за събиране и анализ на данни от измервания в реки, езера, подпочвени и крайбрежни води, при наблюдение и анализ на цикъла на водата в градовете и др.

На симпозиумa ще се дискутират множество теми от всички области на инжeнерството, академичната и изследователска дейност в областта на водата.

Събитието ще бъде разделено на три основни тематични блока: "Инструменти за събиране на данни", "Софтуерни инструменти за събиране на данни и моделиране" и "Приложение на сензори и софтуери за проблеми в хидросредата".

Част от темите, които ще се дискутират в трите направления, са нови техники, базирани на физични принципи (оптични, акустични, топлинни); измерване на различни физични величини, детекция и поправки на грешки, интелигентни софтуерни мрежи в области като навигация, хранително производство и др.

Повече информация относно участие в симпозиума или в търговското изложение може да намерите тук.

     
Източник: IFEMA

Ключови думи: HydroSen Soft   измервателни инструменти   софтуерни решения  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииПредстоящоИнвестицииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...