Water Bulgaria  

Световният воден конгрес и изложение на IWA събира професионалистите в Копенхаген

Световният воден конгрес и изложение, организиран от Международната асоциация за водите (IWA), ще се проведе от 11 до 15 септември 2022 г. в Копенхаген. Тазгодишното издание на глобалното събитие за професионалистите от бранша ще има основен фокус върху дигиталната икономика, интелигентните и удобни за живеене градове, предприемачеството и разпространението на иновациите, адаптирането към изменението на климата, ангажираността на общността и клиентите към устойчивостта.

Събитието ще събере над 10 000 професионалисти по водите от академичните среди, комуналния сектор, промишлеността, представители на управляващи и регулаторни органи и неправителствените организации. На него ще вземат участие и свързаните сектори – индустрия, селско стопанство, архитекти и градоустройствени специалисти, хидролози и др. 

Конгресът по своята същност е глобален форум за дискусии, който задава насоките и перспективите за развитие на водния сектор.

По основната тема "Вода за интелигентни градове за живеене" ще бъдат представени интелигентни, холистични решения за средата за живеене, които използват синергии между различни интелигентни системи, дават възможност на градовете да се адаптират към променящия се климат като същевременно подобряват качеството на живот и благосъстоянието на обществото. 

Програмата включва семинари, дебати, бизнес форуми, технически и обучителни сесии. Възможностите за работа в мрежа са добра предпоставка за създаване на нови партньорства, демонстриране на нови идеи и решения за разрешаване на глобалните предизвикателства.

     
Източник: IWA

Ключови думи: IWA   Световен воден конгрес и изложение  

Област: ВиК  

Подобни статии
Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесВидео на седмицатаИнвестицииБраншови акцентСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...