Water Bulgaria  

Международната конференция БУЛАКВА 2021 ще разгледа подходи за по-ефективно управление на ВиК системи - 23.09.2021

23.09.2021   |   Начало»Предстоящо
 

На 23 и 24 септември т. г. ще се проведе международната конференция БУЛАКВА 2021 - "Намаляване на загубите на вода във водоснабдителните системи". Организатор на събитието е Българската асоциация по водите (БАВ).

Конференцията ще се проведе за десети път и се счита за най-голямата проява на тема загубите на вода в Балканския регион. За пореден път ще бъдат разгледани наличните най-добри практики и ще бъдат препоръчани най-новите подходи за по-ефективно управление на ВиК системи, с акцент върху намаляване на загубите на вода.

Тематичните акценти на събитието ще бъдат правната и институционална рамка, иновативни решения за намаляване на физическите и търговските загуби на вода, проблеми, срещани при търговските загуби на вода, задаване на реалистични цели и тяхното устойчиво постигане, създаване и управление на DMA зони, софтуерни решения за намаляване на загубите на вода, необходими инвестиции и договори на база на подобрение.

Авторите, желаещи да участват с доклад, могат да изпратят резюме на български или английски език до 150 – 200 думи на електронния адрес на БАВ - bwa.sofia@gmail.com най-късно до 30 април т. г. 

Допълнителна информация може да откриете тук.

     
Източник: БАВ; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: БАВ   БУЛАКВА 2021   водоснабдителни системи  

Област: ВиК  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...