Water Bulgaria  

Семинар за софтуерните решения на Autodesk за строителни фирми

 
Autodesk, BMG и Peterschinegg организират семинар на тема "Софтуерните решения на Autodesk за строителни фирми", който ще се проведе на 22 април т.г. в хотел Централ, София. Събитието е първото от серия семинари, които Autodesk подготвя за нуждите на проектанти и специалисти в сградното проектиране и строителство.
 
Сесията ще бъде открита в 09:30 на 22 април. Темите и технологиите, които ще бъдат обсъдени, са: ползите от работата с 3D модел и актуални софтуерни решения на Autodesk за етапа на строителство; инструменти за координация на данни между екипите на строителната фирма при реализация на проекти; автоматизиране на ежедневните дейности - трасиране на проектните данни на строителната площадка, въвеждане на данни от геодезическо замерване на готовите изкопи и линейни обекти, изчисляване на дължини, обеми, количества, както и контрол за количеството на извършените работи. Акцент ще бъде поставен и върху предварителната проверка на проектите за съвместимост и изпълнимост, както и създаването на линеен график за симулация и планиране на строителния процес.
 
Онлайн регистрация може да направите тук.
     
Източник: BMG

Ключови думи: BMG   Autodesk   Peterschinegg   3D модел   софтуерни решения  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Akwaror

Последно от Обучения/Семинари

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...