Water Bulgaria  

Каниско проведе традиционната годишна среща за софтуерни решения при проектирането на ВиК мрежи

22.11.2012   |   Събитията
 

Днес за осми пореден път се проведе традиционната годишна среща, посветена на развитието и практическото приложение на наложилите се като стандарт софтуерните решения за външно ВиК проектиране на партньорите на Каниско - хърватската компания StudioARS и американската компания Autodesk.

По време на събитието специалисти от фирма Каниско представиха новостите, свързани с продуктите на StudioARS Hydra и Canalis, както и част от най-новите продукти на Autodesk.

Пламен Доков от Каниско презентира най-новия продукт за инфраструкторно проектиране на Autodesk - Аutodesk Infrastructure Design Suite 2013. В него са събрани новостите от всички програмни продукти за различните етапи на проектиране. Събирането им в една платформа цели да постигне създаването на единен строително-информационен модел – BIM, който е съвкупност от много продукти, и който обхваща проектирането при всички етапи от съществуването на обекта - планиране, проектиране, изграждане, изпълнение и последвашо управление.

Най-новият базов продукт за проектиране на водопроводни и канализационни мрежи бе представен от Дражан Галич, мениджър в StudioARS. URBANO 8 с новите си подобрени функции е резултат от събраните от компанията клиентски изисквания. Целта е да се улесни максимално процеса на проектиране на системата и работата на целия екип, който участва в него.

"Все повече разширяваме клиентската и партньорска мрежа в световен мащаб. Можем да се похвалим, че до момента едни от най-големите проекти реализирани с наши продукти са в България", подчерта Дражан Галич по време на представянето на URBANO 8.

     
Източник: Каниско

Ключови думи: ВиК мрежи   проектиране   софтуерни решения   инфраструктура   ВиК активи  

Област: Събития  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесПартньориРеализацииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...