Water Bulgaria  

ВиК Русе довършва подмяната на водомерното стопанство на Мартен

25.04.2013   |   Инвестиции
 

ВиК - Русе предвижда довършването на подмяната на водомерното стопанство в град Мартен. Дружеството има осигурени средства за извършването на рехабилитацията и в момента е обявило процедура за допълнителни доставки.

През 2012 г. ВиК Русе е реализирало голяма част от подмяна на водомерното стопанство на с доставените от Акварор - Бояджиев и синове по договор, сключен след провеждане на открита процедура по реда на ЗОП, водомери, свързани в система за дистанционно отчитане.

Доставките ще бъдат извършени от същия доставчик, който е осигурил необходимите за подмяната материали, предназначени за цялостно завършване на системата за дистанционно отчитане на Мартен.

Евентуална смяна на доставчика ще принуди ВиК дружеството да придобие стока с различни технически характеристики, което ще доведе до несъвместимост и технически затруднения при експлоатацията и поддържането й.

     
Източник: Русеинфо; снимка: sxc.hu

Ключови думи: ВиК Русе   водомери   Акварор - Бояджиев и синове  

Област: Инвестиции  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Akwaror

Последно от Инвестиции

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...