Water Bulgaria  

С инвестиции в ново оборудване Акварор Сервиз разширява капацитета на лабораторията за проверки

Фирма Акварор Сервиз оперира лабораторията за метрологични проверки на водомери с най-голям обхват на измерване в страната - от 0,0012 до 1708,87 m3/h. Основната й дейност е извършване на проверки на водомери, за което е оправомощена от Държавната агенция за метрологичен и технически надзор.

Осъществява проверка на всички видове резбови водомери, както и на фланшови водомери до DN 300. Проверява водомери от одобрен тип или с оценено съответствие от всички температурни класове. 

Системата за управление на качеството на Акварор Сервиз е в съответствие със стандартите БДС EN ISO 9001 и БДС EN ISO/IEC 17025, което гарантира, че всички процеси в лабораторията отговарят на необходимите нормативни и технически изисквания.

Грижа за удовлетвореността на клиентите

Компанията обслужва много от ВиК операторите в страната, както и индустриални и битови клиенти. Капацитетът на лабораторията е достатъчен, за да покрие нуждите на клиентите. 

"Постоянно оптимизираме процесите. За нас качеството на проверките винаги е с приоритет пред количеството. Отделяме необходимото време и внимание за всяка проверка. Държим клиентите ни да са убедени, че проверките се извършват качествено, честно и безпристрастно", обяснява ръководителят на лабораторията Даниел Тодоров.

Инвестиции в ново оборудване

Акварор Сервиз разполага със стендове, еталони, технически средства и спомагателно оборудване, осигуряващи необходимите точност и условия за извършване на проверките. Еталоните се калибрират в акредитирани лаборатории в страната и чужбина, за да се осигури необходимата проследимост на измерванията.

"През последните години инвестирахме в ново оборудване, което даде възможност да повишим капацитета на лабораторията и сега можем да изпитваме водомери до DN300 и някои типове на DN400. Това го направихме с цел да задоволим потребностите от комплексно обслужване на нашите клиенти, както и да намалим времето за извършване на метрологичните проверки", споделя г-н Тодоров.

 

 

 

 

 

Акварор Сервиз ООД
Велико Търново 5002
ул. "Козлуджа" 9
Тел: 0888 90 60 36
Е-mail: d.todorov@akwaror.com

     
Източник: Акварор Сервиз

Ключови думи: Акварор Сервиз   проверка на водомери   метрологична лаборатория  

Област: ВиК  

Кселекс
Подобни статии
Wilo
STIKO BG
ПАЙПЛАЙФ БЪЛГАРИЯ

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
Кселекс

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесВидео на седмицатаИнвестицииБраншови акцентСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...