Water Bulgaria  

14 области с подписани договори за прединвестиционни проучвания за ВиК проекти

07.04.2016   |   Проекти
 
Четири договора за подготовка на регионални прединвестиционни проучвания (РПИП) за ВиК проекти в 14 области бяха подписани в Министерството на регионалното развитие и благоустройство в края на март т.г. Договорите ще се реализират в рамките на Оперативна програма "Околна среда 2014-2020 г.", а общата им стойност е близо 39 млн. лв.
 
Подготовката обхваща изготвяне на регионални инвестиционни ВиК проекти, приготвяне на формуляри за кандидатстване за европейско финансиране през есента на 2017 г. с всички нужни приложения и анализи, както и изготвяне на идейни проекти за линейната ВиК инфраструктура.
 
Прединвестиционни проекти за Пловдив, Кърджали и Ямбол ще бъдат предоставени от Обединение Тракийска вода 2015. ДЗЗД Уотър Дизайн-БКО ще извърши проучвания за областите Варна, Добрич, Силистра и Русе, а РПИП за водните територии на Стара Загора, Видин, Враца и Перник ще разработи Обединение EPA 2015. Консорциум ДЗЗД РПИП ВиК пък ще подготви проектите за областите Бургас, Сливен и Шумен.
     
Източник: МРРБ

Ключови думи: РПИП   регионални прединвестиционни проучвания   ДЗЗД Уотър Дизайн-БКО   Обединение Тракийска вода   Обединение EPA 2015   Консорциум ДЗЗД РПИП ВиК  

Сентра ООД

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Проекти

Сентра ООД
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиОбществени поръчки/ТърговеПартньориРеализацииФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...