Water Bulgaria  

Стартират обучение и квалификация по икономика и мениджмънт на отрасъл ВиК

 

Центърът за обучение и квалификация към Ютилитис сървисис и Институтът за следдипломна квалификация към УНСС стартират обучение по "Икономика и мениджмънт на отрасъл ВиК" на 19 ноември т. г. Програмата е с продължителност една календарна година и включва два учебни семестъра и един семестър за подготовка на дипломна теза.

Академичната образователна програма е насочена към мениджъри, експерти и служители, работещи в компании за водоснабдителни и канализационни услуги, доставчици, подизпълнители, служители в пречиствателни станции за битови и индустриални нужди, служби по инженерна инфраструктура в общински и областни администрации, държавни ведомства, финансови и банкови консултанти в областта на водния отрасъл.

Курсът има за цел да запознае участниците със специфичните икономически дейности при опериране в условията на национално регулиране. В края на всеки семестър организаторите ще канят чуждестранни гост-лектори, които ще споделят опита си за компании от водния сектор в Европейския съюз.

Успешно завършилите програмата участници ще бъдат удостоени със свидетелства за професионална квалификация по "Икономика и мениджмънт на ВиК отрасъла".

Крайният срок за регистрация е 6 ноември т. г., а първият семестър започва на 19 ноември т. г.

     
Източник: БАВ; снимка: freeimages.com

Ключови думи: обучения   отрасъл ВиК   УНСС  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Akwaror

Последно от Обучения/Семинари

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...