Water Bulgaria  

На 22 октомври в София обсъждат проекта на Стратегията за развитие и управление на водоснабдяването и канализацията

17.10.2013   |   Предстоящо
 

На 22 октомври т. г. ще се проведе обществено обсъждане на проекта на Стратегията за развитие и управление на водоснабдяването и канализацията в Република България. Събитието, което ще се проведе в Интер експо център в в София, е част от втория етап за съгласуването на официалния документ, който има за цел да подпомогне развитието на сектора.

Подобни обсъждания бяха проведени в Бургас, Велико Търново, Враца и Пловдив. В тях се включиха представители на асоциациите в сектора, ВиК оператори, областни управители, кметове на общини и неправителствени организации.

Изработването на Стратегията за развитието на водния сектор се реализира като част от проекта за подкрепа на реформата в отрасъл ВиК, финансиран от Кохезионния фонд на Европейския съюз и от държавния бюджет на Република България чрез ОП Околна среда 2007 – 2013 г.

     
Източник: IndustryInfo.bg; снимка: sxc.hu

Ключови думи: ВиК   МРР   МОСВ   ОП Околна среда   Стратегия за развитие и управление на водоснабдяването и канализацията  

Област: Предстоящо  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииПредстоящоИнвестицииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...