Water Bulgaria  

Изграждат водопровод и канализация в различни райони на Казанлък

Започва изграждането на водопровод и канализация по улиците Тюлбенска и Люлякова градина в казанлъшкия квартал Кулата. В рамките на проекта ще бъде изграден магистрален водопровод с диаметър 315 мм и дължина 210 м.

Нов водопровод с диаметър 110 мм и дължина 216 м ще бъде изграден и от северната страна на ул. Тюлбенска. Общата дължина на канализационната мрежа, която ще се изгради, е 384 м.

След проведена процедура за изпълнител на строително-монтажните работи е избрана фирма ЕТ Стефко Миланов. Останалите три обекта в Казанлък, които дружеството ще изпълнява по спечелената от него обществена поръчка, са изграждане на канализация на ул. Радецки  - дължина 35 м и 18 м сградни отклонения за 7668 лв.; канализация на ул. 6-ти септември и по ул. Зора  - дължина 85 м и сградни отклонения до имотите за 11 493 лв.; канализация на ул. Оборище – дължина 86 м и 34 м сградни отклонения за 9669 лв.

Първа копка за изграждането на водопровод и канализация бе направена и в квартал Крайречен на града. Обектът е включен в Годишната инвестиционна програма на община Казанлък и се изгражда със средства от общинския бюджет за 2013 г.

В рамките на инвестицията ще бъде изграден водопровод с диаметър 110 мм с обща дължина 168 м и водопровод с диаметър 90 мм и дължина 145 м заедно със сградните отклонения, чиято обща дължина е 60 м. Изгражда се нова битова канализационна мрежа с дължина 307 м. Сградните канализационни отклонения имат обща дължина 65 м и ще се изпълнят от гофрирани канализационни тръби.

Ще бъде изградена и дъждовна канализационна мрежа – предвидени са 6 броя дъждовни клона с обща дължина 146 м за отвеждане на дъждовните води в Стара река и 16 броя дъждоприемни шахти. Стойността на дейностите в кв. Крайречен е малко над 62 хил. лв.

     
Източник: Община Казанлък

Ключови думи: водопровод   канализация   ВиК   канализационна мрежа  

Област: Инвестиции  

Кселекс ООД
Подобни статии
Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Инвестиции
Кселекс ООД

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...