Water Bulgaria  

Стартира реализацията на интегрирания проект за воден цикъл на Стара Загора - 13.06.2013

13.06.2013   |   Начало»Реализации
 

Официално бе подписан договора за изпълнение на строително-монтажните работи /СМР/ в рамките на Интегрирания воден проект за Стара Загора между кмета Живко Тодоров и Цветан Цонев, главен изпълнителен директор и зам.-председател на Съвета на директорите на водещия партньор Трейс Груп Холд в обединение Воден проект Стара Загора, което е избрано за изпълнител. В него влизат още Пи Ес Ай, Водстрой 98 и Инфраструктурно строителство.

„Общата стойност на строителните работи е в размер на повече от 26 млн. лв. без ДДС. Договорът включва изпълнение на главен колектор по улица Княз Борис І , отливен канал и дъждопреливник, канализационна и водоснабдителна мрежа в кв. АПК, канализация на кв. Кольо Ганчев-запад, канализационна мрежа на село Богомилово”, съобщи кметът Живко Тодоров.

Строително-монтажните работи трябва да приключат в рамките на 10 месеца, преди края на септември 2014 г.

„С изпълнението на този проект завършва целия канализационен цикъл за Стара Загора. С приключването му, ще се донатовари новата пречиствателна станция, ще получим необходимия допълнителен товар и ще заработим с най-добрите параметри”, съобщи инж. Румен Райков, управител на ВиК Стара Загора.

     
Източник: община Стара Загора

Ключови думи: Трейс Груп Холд   Пи Ес Ай   Водстрой 98   Инфраструктурно строителство   воден цикъл  

Област: Реализации  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...