Water Bulgaria  

ВиК Сливен с оздравителна програма за намаляване на загубите

07.05.2013   |   Инвестиции
 

Водоснабдяване и канализация - Сливен трябва да изготви оздравителна програма за излизане от нестабилното финансово състояние до края на м. юни. В рамките й трябва да бъдат съставени и планове за намаляване на загубите и отстраняване на аварии. Изискванията за изготвянето на оздравителната програма са приети на последното Общо събрание на дружеството, в което участваха и зам.-кметовете на Сливен Иван Манчев и Румен Андонов.

На събранието бе приет отчет на управителя Петър Митев за дейността на водоснабдителното дружество през 2012 г., както и отчетен доклад за дейността на Одитния комитет за 2012 г.

Според Румен Андонов на фона на другите общински предприятия, които имат формулирана печалба, отчетът за 2012 г. на ВиК Сливен буди тревога. Предприятието има активи за 26 милиона лева, от които само имотите и дълготрайните нематериални активи са 17 400 000 лева.

„Трябва да се търсят резервите на дружеството и при осъществен контрол от общината финансовото състояние на дружеството може да се подобри”, смята зам.-кметът Румен Андонов.

     
Източник: Община Сливен; снимка: ВиК Сливен

Ключови думи: ВиК Сливен   ПСОВ   отпадни води  

Област: Инвестиции  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Akwaror

Последно от Инвестиции

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...