Water Bulgaria  

Стартира проект за подобряване на водната инфраструктура на Ловеч

28.02.2013   |   Реализации
 

Кметът на община Ловеч Минчо Казанджиев подписа договор с изпълнителя на строително-монтажните работи по проекта за подобряване на водоснабдителната и канализационна мрежа на града. Рехабилитацията се извършва с одобрен по ОП Околна среда проект на стойност близо 7,8 млн. лв.

Изпълнител на строително-монтажните работи за подобрение на ВиК-мрежата на Ловеч е обединение Инфраструктура Ловеч, спечелило обществената поръчка за това. Водещ партньор в него е Каротрейдинг, участва и Галчев инженеринг груп. Стойността на поръчката е малко над 6,9 млн. лв с ДДС.

Дейностите, които са включени в договора за рехабилитация на ВиК мрежата кварталите Дръстене и Гозница, Източна индустриална зона и Северна индустриална зона Баховско шосе. Ще бъде изграден и дюкер от дъждопреливник № 1 в кв. Вароша под река Осъм, включващ се в колектор по ул. Осъмска в града.

Общата дължина на водопроводната мрежа - рехабилитирана и новоизградена с главни водопроводни клонове, ще бъде 6215 м. 6629 м ще е общата дължина на канализационната мрежа (новоизградена канализационна мрежа, в т.ч. главни канализационни клонове).

Срокът за изпълнение на строително-монтажните работи е до 13 месеца.

     
Източник: Община Ловеч

Ключови думи: ВиК   водопроводна мрежа   канализация  

Област: Реализации  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Akwaror

Последно от Реализации

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...