Water Bulgaria  

Обсъдиха развитието на публично-частни проекти във ВиК сектора на международен форум

05.07.2012   |   Събитията
 

Днес, на 5 юли в София се проведе тематичното ателие Инженеринг и управление на проекти. Обсъждането бе в рамките на международния форму Франция - Югоисточна Европа.
 
По време на събитието зам.-министър Симидчиев представи развитието на публично-частни проекти във водния сектор.

В рамките на първия подобен регионален форум Франция участваха 200 компании. Освен френски и български фирми присъстваха и представители на бизнеса от Албания, Босна и Херцеговина, Гърция, Кипър, Косово, Македония, Румъния, Словения, Сърбия, Хърватия и Черна гора. Представителствата на френски компании в тези страни, както и в Австрия, Италия и Турция, също бяха  поканени на събитието.

На форума присъстваха фирми от секторите околна среда (пречистване на питейни и отпадни води, инженеринг и др.); енергетика (електричество, ВЕИ, газов сектор, оборудване и др.) и индустрия; оборудване за ХВП, селскостопанска техника, торове и пестициди; телекомуникации, видеонаблюдение, ГИС, софтуер; гражданско и инфраструктурно строителство;

Форумът се проведе под формата на B2B контакти и предложи на българските фирми бизнес срещи с френски производители, контакти с партньори от региона на Балканите, тематични информационни ателиета, възможности за осъществяване на неформални срещи и за консултации със специалисти в международната търговия в региона.

     
Източник: МРРБ; снимка: sxc.hu

Ключови думи: обсъждане   воден сектор   публично-частни партньорства   ВиК  

Област: Събития  

Сентра ООДКселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията

Сентра ООДКселекс
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиОбществени поръчки/ТърговеПартньориРеализацииФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...