Water Bulgaria  

Международна конференция за повторно използване на водите

16.06.2019   |   Предстоящо
 

12-ата конференция на Международната асоциация по водите (IWA) за рекултивация и повторно използване на водите ще се проведе от 16 до 19 юни т. г. в Берлин.

Събитието събира експерти от научноизследователската и развойна област, доставчици на решения и услуги в сектора. Програмата съдържа лекции и презентации, семинари, търговско изложение, както и обиколки на технически обекти край германската столица.

Темите на конференцията включват: приложение на безопасни, иновативни и рентабилни решения за повторно използване на водите в селското стопанство, градската среда и напоителните системи; повторно използване на подпочвени и питейни води; интегрирани системи за повторно използване и малки и/или децентрализирани системи. Експлоатацията, поддръжката и управлението на водите също са сред основните теми, включително мониторинг и привеждане в съответствие със стандартите, продажби на решения за повторно използване на води, възприемане от обществеността, както и контрол на риска, регулации, социални и икономически перспективи.

Ще бъдат разгледани и възможностите за реализиране на партньорства при разработването на индустриални и търговски стратегии. Експерти от сектора ще представят различни технологии и методи за оценка на риска, работа с микробни и химически компоненти, иновативни инструменти и интегрирани приложения за повторно използване на води, храни и енергия.

     
Източник: IWA

Ключови думи: IWA   Международна асоциация по водите   повторно използване на водите  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...