Water Bulgaria  

IFAT Eurasia 2019 с фокус върху устойчивото управление на води

28.03.2019   |   Предстоящо
 

Едно от водещите изложения за екологосъобразни технологии IFAT Eurasia ще отвори врати за трети път между 28 и 30 март 2019 г. в Istanbul Expo Center. Събитието отново ще представи пълна гама продукти и решения за справяне с увеличаващите се в световен мащаб екологични проблеми.

Основните направления на предстоящото издание на изложението ще са водочерпене и обработка на питейни води, пречистване на отпадъчни води, водоснабдяване и канализация, предотвратяване на наводнения и управление на водни тела, както и рециклиране на отпадъци, технологии за измерване и контрол и др.

В съпътстващата програма на IFAT Eurasia 2019 са предвидени интерактивни дискусии и уъркшопи, както и специални събития, насочени към младите професионалисти, които ще предоставят възможност за запознаване с най-новите идеи и технологии. Предходното издание на изложението през 2017 г. привлече 412 изложители от 18 държави и над 11 300 посетители.

     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   IFAT Eurasia   управление на води  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиСъбитиятаВидео на седмицатаИнвестицииБраншови акцентПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...