Water Bulgaria  

Втора конференция "Оползотворяване на утайките от ПСОВ"

27.09.2018   |   Предстоящо
 

Втора национална конференция на тема "Оползотворяване на утайките от ПСОВ" ще се проведе на 27 и 28 септември т. г. в Старосел. Очаква се в нея да вземат участие повече от 70 представители на ВиК дружества, институции, бизнеса, научните среди, експерти и др.

Събитието, организирано от Българската асоциация по водите (БАВ), има за цел да продължи и развие основни теми и въпроси, поставени на първата конференция през миналата година, като разгледа и оцени различни методи за генериране на утайки, съвременни методи за тяхното използване като продукт, а не като отпадък. Посетителите ще могат да се запознаят с иновативни и икономически изгодни решения за третиране и оползотворяване на постоянно нарастващите и трупащи се количества утайки от ПСОВ.

В рамките на конференцията БАВ организира конкурс "Най-добра пречиствателна станция за отпадъчни води в България". Оценяването ще бъде извършено от експертно жури, включващо представители на МОСВ, МРРБ, Хидротехническия факултет на УАСГ, ХТМУ и БАВ.

 

     
Източник: БАВ; снимка: Dreamstime

Ключови думи: БАВ   Оползотворяване на утайките от ПСОВ   пречиствателни станции  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Akwaror

Последно от Предстоящо

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...