Water Bulgaria  

Международен конгрес по водите IWA 2018

16.09.2018   |   Предстоящо
 
От 16 до 21 септември т.г. в Токио, Япония, ще се проведе Международният конгрес и изложение по водите IWA 2018. Събитието събира над 5500 професионалисти в областта на водите и околната среда. Професионалисти от над 100 държави ще представят редица технологични иновации и водещи практики в управлението на водите.
 
Конгресът се организира от Международната асоциация по водите (IWA). Основната му цел е да демонстрира успешни примери за осигуряване на чиста вода за местата с нарастващо население, почистване на замърсени речни корита, управление на промишлени води, като предоставя възможност за сравнение между различните доставчици на услуги за водоснабдяване и отпадни води.
 
Програмата ще включва лекции, отворени дискусии, презентации, демонстрации на най-нови технологии, лидерски форуми, работни срещи и др. Основни акценти ще са темите: управление на води; управление на отпадъчни води; повторно използване на питейна вода; градски водни системи и др.
     
Източник: EIP Water

Ключови думи: EIP Water   IWA   международна асоциация по водите    

Сентра ООДКселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

Сентра ООДКселекс
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиОбществени поръчки/ТърговеПартньориРеализацииФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...