Water Bulgaria  

ЦПО към БАВ организира курс по пречистване на питейни води

19.02.2018   |   Предстоящо
 
Център за професионално обучение "Водоснабдяване и канализация (ЦПО "ВиК") към Българската асоциация на водите (БАВ) обяви, че от 19 до 24 февруари т.г. ще проведе основен курс "Пречистване на води предназначени за питейно-битово водоснабдяване". Събитието ще се състои в ПСПВ Габрово.
 
Сред темите в учебната програма са: "Основни химични понятия и лабораторни анализи", "Изисквания към качеството на питейни води – Нормативна уредба и Европейско законодателство", "Коагулация и флокулация. Реагентно стопанство", "Смесване на реагентите с водата. Видове смесители", "Камери за флокуобразуване", " Утаяване. Видове утаители", "Обеззаразяване на водата чрез използване на хлор и хлорни съединения", "Обеззаразяване на водата чрез използване на озон", "Отстраняване на желязо и манган от водата", "Технология на пречистване на повърхностните води" и др.
 
Крайният срок за регистрация е 31 януари т.г. Таксата за участие включва всички необходими учебни материали, ръководство с пълен набор от лекции, обяд, кафе-паузи и транспорт в деня на учебната практика. За повече информация - инж. Мариета Иванова - ръководител обучения, тел. +359 888 755 275.
     
Източник: БАВ; Снимка: Pixabay

Ключови думи: БАВ   ЦПО   пречистване на води   питейно-битово водоснабдяване  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Akwaror

Последно от Предстоящо

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...