Water Bulgaria  

БАВ организира дискусионен форум на тема "Загуби на вода"

28.09.2017   |   Предстоящо
 
Дискусионен форум на тема "Загуби на вода – реално състояние и перспективи" ще проведе Българската асоциация по водите (БАВ) на 28 септември т.г. в Пловдив. Акценти на събитието ще са темите: Колко реално са загубите на питейна вода във водоснабдителните мрежи на населените места в България?; Какъв е приносът на институциите за подпомагане на ВиК операторите за намаляване загубите на вода?; Кои са най-ефективните практики и методи за справяне с проблема? Образованието на служителите във водния сектор – основа за намаляване на загубите и др.
 
Във форума са поканени министрите на регионалното развитие и благоустройство, околната среда и водите, българското председателство на Съвета на ЕС, зам.-министри, директори във ведомства, ВиК управители, председатели на асоциации по ВиК и др.
 
"Постигането на устойчивост на ВиК отрасъла в страната е сериозно предизвикателство и справянето с него ще става все по-неотложно. Значителното намаляване на търговските и физическите загуби в страната, и съответно спадането на оперативните разходи, следва да бъде постигнато чрез обновяване на мрежата и прилагане на всички съществуващи технологии, опит и умения", коментираха от БАВ.
 
Повече информация за конференцията може да намерите тук.
     
Източник: БАВ

Ключови думи: БАВ   загуби на вода   дискусионен форум  

Сентра ООД

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

Сентра ООД
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиОбществени поръчки/ТърговеПартньориРеализацииФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...