Water Bulgaria  

Изложението Вода София ще представи участия от Китай и Турция

04.04.2017   |   Предстоящо
 

Изложението Вода София, което ще се проведе между 4 и 6 април 2017 г. вероятно ще представи колективно участие на  водещи специалисти от фирми от Китай и Турция, съобщиха организаторите на събитието. Компании от двете държави са изявили интерес за колективно представяне на продукти и услуги на търговските площи на изложението.

Вода София ще бъде посетено от различни инженери и експерти във водния сектор, специалисти в строителството, представители на държавни и общински органи на управление, представители на ВиК дружества, ръководители на държавни и частни индустриални предприятия и др.

Част от изложението Вода София ще постави акцент върху необходимостта и развитието на кръговата икономика. Конференцията Булаква, която ще се проведе в първия ден на събитието, ще обсъди “синята” кръгова икономика, която е един от новите приоритети на ЕК. Кръговата икономика организира ефективно използване и намаляване на отпадъците с цел увеличаване жизнения цикъл на различни продукти. Вследствие на действия от страна на различни институции и фирми, подкрепящи кръговата икономика, експерти твърдят, БВП на Европейския съюз ще се повиши с близо 1% годишно, разкривайки около 2 млн. работни места.

В момента тече период за промоционално записване за участие в изложението. Фирмите, които имат интерес към представяне на свои продукти и услуги на Вода София, могат да получат 20 % отстъпка от цената за регистрация, в случай, че се запишат за участие до 20 януари 2017 г. За регистрация можете да се свържете с представител на изложението.

     
Източник: Вода София

Ключови думи: Вода София   търговско изложение   кръгова икономика   ”синя" кръгова икономика  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Akwaror

Последно от Предстоящо

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...