Water Bulgaria  

Национален семинар "Пречистване на отпадъчни води"

29.09.2016   |   Предстоящо
 
Българската асоциация по водите (БАВ) организира национален семинар "Пречистване на отпадъчни води", който ще се проведе на 29 и 30 септември т.г. в село Старосел, община Хисар.
 
"Пречистването на отпадъчните води е главна цел на БАВ и на фирмите, развиващи технологиите по пречистване на отпадъчните води, било то битови или промишлени. Световните тенденции налагат все по-ниски стойности на допустимото замърсяване на отпадъчните води и подтикват сектора към развитие на все по-нови технологии", обясняват от БАВ.
 
Семинарът "Пречистване на отпадъчни води" ще се проведе паралелно с Международен Панаир Пловдив, на който ще има отделна част за всички действащи в сектора ВиК. Ще бъдат изложени дейностите на фирми, които се занимават с пречистване на водата, но и на фирми с друга насоченост. Гамата от изложбени браншове включва още технологги и обработка за пречистване на водата; инсталации, инфраструктурни технологии и съоражения; ВиК техника, инструменти и принадлежности и уреди за лаборатории и анализ.
 
В събитието могат да участват всички фирми, свързани с дейността пречистване на отпадъчните води, които да рекламират дейността си, както и индивидуални автори, представящи научно-технически доклади по темата. Крайният срок за подаване на доклад е 1 септември т.г.
     
Източник: БАВ

Ключови думи: БАВ   пречистване на отпадъчни води   Международен Панаир Пловид    

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесПартньориРеализацииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...