Water Bulgaria  

КЕВР обсъди ценовите заявления на нови пет ВиК дружества

23.06.2016   |   Бизнес
 
КЕВР проведе открити заседания за внесените заявления от пет ВиК дружества за утвърждаване цените на водоснабдителните и канализационни услуги. Разгледаните доклади бяха представени от операторите "Напоителни системи" ЕАД, София, "Водоснабдяване, канализация и териториален инженеринг" ЕООД, Велинград, "Водоснабдяване и канализация-Варна" ООД, "Водоснабдяване и канализация-П" ЕООД, Панагюрище, "Водоснабдяване и канализация–Златни пясъци" ООД, Варна.
 
Организирани бяха и обществени обсъждания по въведените ценови заявления, в които участваха както самите ВиК дружества, така и представители на Българската асоциация по водите, Националния браншови синдикат "Водоснабдител" – КНСБ и на федерация "Строителство, индустрия и водоснабдяване". Съгласно нормативните изисквания, докладите на работните групи са публикувани на интернет страницата на КЕВР, където са излъчените и откритите заседания на обществените обсъждания.
 
Окончателно решение по внесените заявления ще бъде обявено след закрито заседание на КЕВР на 30 юни т.г.
     
Източник: КЕВР

Ключови думи: КЕВР   БАВ   ВиК дружества  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиСъбитиятаИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...