Water Bulgaria  

Трейс Груп Холд стартира ВиК проект в Стара Загора - 29.09.2015

29.09.2015   |   Начало»Проекти
 
Трейс Груп Холд, в качеството си на водещ партньор в ДЗЗД Самара 2015 с партньор ДК Инфра, стартира проект за реконструкция и разширение на канализационната и водопроводната мрежа на квартал "Самара"-3  в Стара Загора, съобщиха от компанията
 
Официалната първа копка на обекта беше направена на 24 септември т. г. от зам.-кмета Йордан Николов и инж. Георги Иванов, представляващ Трейс Груп Холд. На церемонията присъстваха и Ренета Георгиева от ПУДООС, управителят на ВиК Румен Райков, проектанти, изпълнители и представители на общинската администрация и др.
 
Общата стойност на договора е 4,8 млн. лв. Срокът за изпълнение на първия етап е 80 календарни дни, а на втория - 60 дни.
 
Квартал "Самара"-3 е с разделна канализационна мрежа за битовите и за дъждовните води. Общата дължина на предвидената за изграждане на първия етап канализационна мрежа е 3,3 км. Едновременно с изпълнението на канализационната мрежа ще се изгражда и на водопроводната мрежа и свързаните с нея сградни водопроводни отклонения, която е с обща дължина 1,4 км.
 
Общата дължина на предвидената за изграждане във втория етап канализационна мрежа е 2,8 км. Едновременно с изпълнението на канализационна мрежа ще се изгражда и водопроводната мрежа, която е с обща дължина 953 м.
     
Източник: Трейс Груп Холд

Ключови думи: Трейс Груп Холд   община Стара Загора   ДЗЗД Самара   ДК Инфра  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Проекти

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...