Water Bulgaria  

Хени отваря монтажен завод в България

24.10.2014   |   Реализации
 
Швейцарската Хени пуска в експлоатация монтажен завод за високоефективни помпи до Стара Загора през октомври, съобщиха за портал Water-Bulgaria.com от компанията. В съоръжението ще се произведжат четири серии за отводняване на населени места, предназначени предимно за европейския пазар и сертифицирани по ISO.
 
От компанията уточняват, че заводът е сертифициран както по стандарт ISO 9001/2008, така и по ISO/TS 16949:2002. 
 
"От месец ноември в завода в България ще бъдат сглобявани помпи за отводняване с високо и ниско налягане от сериите Ecocut, Econex и Ecovox. Те са изключително ефективни и функционални. Тези системи за отводняване под налягане позволяват свързването на отделни недвижими имоти и части от села към отдалечена канализационна система и преодоляват изключително дълги разстояния на тръбопровода", посочват предимствата на устройствата от компанията.
 
В новото производствено съоръжение първоначално ще бъде произведена помпа Ecovox с потопяем мотор с АТЕХ-защита, която ще се предлага основно на европейските пазари.
 
"Модернизираната помпа Econex, най-ефективната потопяема помпа за отпадни води в света, се отличава с режещ механизъм с мотор 2,5 kW, постига същата мощност както традиционните помпи с мотор 5,5 kW. Това съответства на икономии в консумацията на електроенергия от 50%. С мощност на мотора само 1,8 kW тя постига налягане 12 bar при дебит 0,6 l/s", подчертават от Хени.
 
Качеството на помпите се потвърждава след подлагането им на продължителни тестове, а продукцията и проверките в България се извършват с технически съоръжения и средства за изпитване от Швейцария. 
 
"Още преди официалното откриване в регистрите за поръчки беше записана една голяма поръчка от Австрия", споделят от компанията. 
     
Източник: Хени

Ключови думи: Hany   Хени   Ecocut   Econex   Ecovox   помпи за отводняване   помпи  

Област: Реализации  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Реализации

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...