Water Bulgaria  

Два участъка от водния цикъл на Габрово готови до края на август

29.08.2013   |   Проекти
 

Два участъка от първия етап на изграждането на воден цикъл в Габрово трябва да бъдат завършени до края на август, сочат данните на общинската администрация. Това са полагането на водопровод по ул. Цветарска и в участъка от разклона за кв. Златари към Напорен резервоар Стефановци.

Изпълнител на този етап от мащабния проект е фирма Драгиев и Ко.

До края на септември трябва да бъде приключено поставянето на водопровод в още пет участъка, сред които при Тласкател 1 в кв. Баждар, в Индустриална зона – главен колектор 3. В района на улиците Минка Стефанова и Русалка се полага и битова канализация.

В рамките на втория етап, в който фирмата изпълнител е Станилов, се извършва полагането на водопровод в четири различни участъка. Предвижда се последният от тях да бъде завършен на 20 септември.

В рамките на третия етап, по който работят екипите на фирма ПЪТИНЖЕНЕРИНГ, се извършват дейности по превключване на сградни отклонения на новоположения водопровод в различни участъци на ул. Николаевска.

Извършва се полагането на водопровод по улиците Климент Охридски, Каменоломна, Неофит Рилски, Априловска, Ведрина, Беленска, Въдичарска, бул. Столетов и пл. Първи май.

     
Източник: община Габрово

Ключови думи: ВиК   воден цикъл   водопроводи   канализационна мрежа  

Област: Проекти  

Сентра ООДКселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Проекти

Сентра ООДКселекс
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиОбществени поръчки/ТърговеПартньориРеализацииФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...