Water Bulgaria  

23-26 април - БАВ със собствен щанд на Wasser Berlin

14.03.2013   |   Предстоящо
 

От 23 до 26 април т. г. в Берлин ще се състои международният воден форум Wasser Berlin 2013, който се провежда веднъж на 2 години, съобщиха от Българска асоциация по водите (БАВ). По силата на взаимен договор на БАВ е предоставен щанд на изложбата (Зала 4.2, щанд 106).

От асоциацията дават възможност на български компании да провеждане на съвместни инициативи по време на форума, както и за безплатни пропуски.

В рамките на Wasser Berlin се провеждат търговско изложение, конгрес и презентации. Сред темите на форума са: доставка на вода; вода и пречистване на отпадни води; разпределяне на вода и заустване на отпадни води; измерване, регулиране, технология за анализ; вентили, помпи, смукателни системи; защита на подпочвените води; опазване на почвите; строителни машини, изкопни машини и оборудване; информационни и комуникационни технологии; защита от наводнения; обезсоляване; геотермални технологии.

     
Източник: БАВ; снимка: Wasser Berlin

Ключови думи: БАВ   Wasser Berlin   водни помпи   водни проекти  

Област: Предстоящо  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииПредстоящоИнвестицииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...