Water Bulgaria  

Стъклокерамични канализационни системи акцент в участието на Steinzeug-Keramo на Вода София

23.03.2018   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Steinzeug-Keramo ще вземе участие в тазгодишното издание на специализираното изложение за ВиК сектора Вода София, което ще се проведе от 27 до 29 март, съобщиха за Water-Bulgaria.com от компанията.

Основен фокус на фирмения щанд 1-С1 в Интер Експо Център, София, ще бъдат стъклокерамични тръбни канализационни системи, които се отличават с висока здравина и устойчивост.

Steinzeug-Кеramo е производител на стъклокерамични тръби и фасонни части за отвеждане на отпадъчни води, които се дистрибутират в страни по целия свят. Производствената база на компанията включва три производствени обекта – два в Германия (в градовете Фрехен и Бад Шмидеберг) и един в Белгия (в гр. Хаселт).

"Природният ресурс глина, като материал, не се е променил през последните векове, но технологията – как да се обработва, оформя, изсушава и изпича, както и каква система за съединяване да се приложи – е претърпяла голямо развитие. В тази традиционна промишленост Steinzeug-Кеramо е лидер в Европа", коментират от компанията.

Steinzeug-Кеramo произвежда тръби с диаметри от 100 мм до 1400 мм за полагане в открит изкоп, както и тръби за безизкопно полагане (микротунелиране) с дължина до 2,5 м. От компанията считат тръбите за полагане в открит изкоп за стандартни при отвеждане на общинските отпадъчни води. Тръбите за безизкопно полагане се монтират без открита траншея с помощта на устройство за микротунелиране. По този начин има по-малко движение на почвите и е възможно да се премине под улици, железопътни линии, реки или къщи, поясняват експертите от Steinzeug-Кеramo.

"Не произвеждаме тръбите като стока за масово потребление, а предоставяме решения за приложението им. Предлагаме не само тръби, фасонни части и шахти, но и всички свързани с тях аксесоари. Предоставяме и всички услуги за първоначална помощ и консултиране на ръководните кадри, оказване на съдействие на строителните фирми за това как да се полагат тръбите, обучения, семинари и след продажбено обслужване", допълват от там.

     
Източник: Steinzeug-Кеramo

Ключови думи: Steinzeug-Кеramo   стъклокерамични тръби   канализационни системи   фасонни части   безизкопно полагане  

Област: Технологии  

Подобни статии
Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесВидео на седмицатаИнвестицииБраншови акцентСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...