Water Bulgaria  

Давид Холдинг представи предимствата на Archimed eDMS на публична лекция

24.11.2015   |   Събитията
 

Представители на фирма Давид Холдинг запознаха преподаватели и студенти от Нов български университет с предимствата на софтуерното решение Archimed eDMS за управление на бизнес процеси, електронни документи и услуги, предоставяни по електронен път, включително във ВиК сектора.

На публичната лекция на тема „Archimed eDMS – пътят към ефективното електронно управление" присъстваха студенти от специалностите „Публична Администрация“, „Информатика“ и „Туризъм“. Модератор на форума бе доц. д-р Мария Николова, преподавател в НБУ.

Акцент в програмата на събитието бяха проектите на компанията, реализирани за публичния сектор, както и модулите от софтуерната система Archimed eDMS.

"Дискусията се прие с голям интерес от страна на присъстващите студенти, които се интересуваха от развитието на електронното управление в публичния сектор, начините за комуникация между гражданите, бизнеса и администрацията, необходимостта от наличието на квалифициран електронен подпис и ПИК, пречките пред стартирането на електронното правителство, принципите на обслужването на „на едно гише“ в общинските администрации и т.н.", разказват от Давид Холдинг.

Презентацията от публичната лекция можете да разгледате тук.

     
Източник: Давид Холдинг

Ключови думи: Давид Холдинг   Archimed eDMS  

Сентра ООДКселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията

Сентра ООДКселекс
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиОбществени поръчки/ТърговеПартньориРеализацииФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...