Water Bulgaria  

Давид Холдинг и Аквапартньор стартират стратегическо сътрудничество за водния сектор

09.06.2015   |   Бизнес
 

Аквапартньор и Давид Холдинг обединяват усилия за да доставят софтуерни решения за автоматизация на процесите във ВиК дружества и водни оператори, реализирани върху софтуерното портфолио на Bentley Systems, съобщиха от Давид Холдинг.

"Портфолиото включва водещите в индустрията продукти за ВиК мрежи на Haestad Methods, както и Bentley Utilities Designer, насочен към мониторинг, планиране, управление и отчитане на капиталните и текущи ремонти за поддръжката на ВиК мрежи.
Продуктите на Bentley Systems за ВиК са с водещ дял в световен мащаб и предлагат най-развитите в индустрията средства за моделиране на ВиК мрежи в отворена 3D GIS/CAD среда, включително хидравлика, анализ и балансиране на мрежата, симулация на изолирани участъци, въздействие върху демографска извадка, воден удар, управление и оптимизация на енергийната ефективност в помпени станции, мониторинг и оценка на състоянието на мрежата и капиталните активи", информират от фирмата.

Цел на сътрудничеството е подкрепа на процесите на трансформация във водния сектор за повишаване на ефективността на водните оператори чрез намаляване на себестойността на услугите, намаляване на водните загуби и повишаване удовлетвореността на потребителите.

"За постигне на тази цел Аквапартньор и Давид Холдинг са изготвили постъпкова стратегия с бизнес инициативи за създаване на адекватен технически капацитет, рационални B2B взаимоотношения и предсказуеми процеси за устойчивост ръст на постиженията при крайните потребители", допълват от холдинга.

     
Източник: Давид Холдинг

Ключови думи: Давид Холдинг   Аквапартньор   Haestad Methods   Bentley Utilities Designer   ВиК отрасъл   воден сектор  

Кселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

Кселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииПредстоящоИнвестицииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...