Water Bulgaria  

Софийска вода търси доставчик на водоплътни таблени саваци - 04.09.2014

Софийска вода провежда процедура за избор на изпълнител, който да извърши изработката и доставката на 28 водоплътни таблени саваци от неръждаема стомана за вливните отвори на филтърните клетки на ПСПВ Бистрица. 
 
На доставчика не са гарантирани количества или продължителност на дейностите и това следва да бъде взето под внимание при попълването на ценовата таблица. Посоченото в договора ориентировъчно количество е само за информация и без ангажимент от страна на възложителя.
 
От участниците се изисква да бъде представен сертификат за качество/декларация за съответствие за вложения материал (неръждаема стомана). Необходимо е да бъде представена минимум една референция за изпълнена поръчка/договор от списъка, посочен в изискванията на сайта на АОП. 
 
Предварителната стойност на поръчката е 62 хил. лв. без ДДС. Крайният срок за подаване на оферти за участие е 9 септември.
     
Източник: АОП; снимка: Софийска вода

Ключови думи: Софийска вода   водоплътни таблени саваци   ПСПВ Бистрица  

Област: Обществени поръчки  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...