Water Bulgaria  

Софийска вода внедрява иновация на стипендиант от УАСГ

02.02.2015   |   Технологии
 
Таня Игнатова, която е възпитаничка на УАСГ, спечели първото място в конкурса за стипендия „Веолия“, обявен от Софийска вода, съобщават от дружеството.
 
Проектът й за проверка на ефективността на песъкозадържателите и работата на класификаторите в пречиствателната станция „Кубратово“ беше класиран на първо място от тричеленно жури. 
 
Реализирането на иновацията ще подобри работата на съоръжението, което пречиства отпадните води на София.
 
Таня Игнатова ще има възможността да работи и реализира проекта си в рамките на 2015 г. под менторството на специалист от компанията.
 
"Основната цел на стипендиантската програма, която обяви Софийска вода, е да даде шанс и да насърчи бъдещи специалисти в областта на инженерните науки и ВиК да стартират своето кариерно развитие, като осъществят на практика една своя добра идея", информират от дружеството. 
 
Предложенията, които участваха в инициативата, трябваше да включват подробно описание на конкретен проект в областта на пречистване на питейни и отпадни води, водоснабдяване и отвеждане, хидравлично моделиране или друг аспект от дейността на столичното ВиК дружество.
     
Източник: Софийска вода

Ключови думи: Софийска вода   Веолия   Таня Игнатова   ПСОВ Кубратово  

Област: ВиК  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Akwaror

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...