Water Bulgaria  

Троян готви нов воден цикъл за 37 млн. лв.

05.07.2012   |   Проекти
 

Община Троян подготвя нов проект “Воден цикъл 2”, който има за цел изграждане на канализация и подмяна на водопроводната мрежа. Ако проектът бъде одобрен, той ще осигури инвестиция от 37 млн. лв. по ОП “Регионално развитие”. Документацията за мащабното строителство трябва да бъде внесена в регионалното министерство до края на юли т.г.

През изминалата година бе стартиран и проектът за водния цикъл на село Шипково на стойност 4 235 452,80 лв. с ДДС. Финансирането бе осигурено по мярка 321 „Основни услуги за населението и икономиката в селските райони” от Програмата за развитие на селските райони. Проектът включва изграждане на пречиствателна станция, изграждане на главен колектор І и ІІ и профили ІV и V,  три броя дъждопреливници, две дънни преминавания и брегово заустване след пречиствателното съоръжение, както и реконструкция на съществуващата водопроводна мрежа, по трасетата на изграждащите се канализационни колектори и профили.

Община Троян е сред първенците по усвоени пари - според регистъра преведената вече сума по европейски проекти е 15 248 547 лв.

     
Източник: Община Троян

Ключови думи: Троян   воден цикъл   канализация   водопроводна мрежа  

Област: Проекти  

Сентра ООД

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Проекти

Сентра ООД
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиОбществени поръчки/ТърговеПартньориРеализацииФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...