Water Bulgaria  

ВиК ИНФРАСТРУКТУРА в България - спeциално издание на сп. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ

30.11.2012   |   Събитията
 

Водещото у нас издателство за специализирана техническа периодика TLL Media стартира подготовката на ВиК ИНФРАСТРУКТУРА в България - специално издание на сп. Инженеринг ревю.

Луксозната книжка ще съдържа актуална пазарна информация за предлаганите у нас помпи, помпени станции, помпено оборудване; контролно-измервателни прибори и автоматизация за ВиК сектора; системи за мониторинг, контрол и управление на водите; тръби и тръбна арматура; пречиствателни системи и оборудване за отпадни и питейни води; отводнителни и дренажни системи и др.

Изданието се отпечатва в тираж 8000 броя и се разпространява БЕЗПЛАТНО до специалистите в областта на ВиК сектора и инфраструктурата. Повече информация и условия за участие може да получите от рекламния отдел на издателството или да изтеглите от тук.

     
Източник: Инженеринг ревю; снимка: dreamstime

Ключови думи: ВиК   помпи   тръби   управление на водите   дренажни системи   контролно-измервателни уреди   автоматизация   пречиствателни системи  

Област: Събития  

Сентра ООД

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията

Сентра ООД
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиОбществени поръчки/ТърговеПартньориРеализацииФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯСъбитиятаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...