Water Bulgaria  

14 фирми кандидатстват в конкурса за воден цикъл на Добрич

24.04.2012   |   Проекти
 

14 фирми участват в конкурса за извършването на строителните работи по проекта за водния цикъл на Добрич. Девет са подали документи за изпълнение на строителния надзор.

Документите на кандидатите са отворени на 17 април по време на официално заседание.
Пет договора ще бъдат сключени за строителството на водоснабдителната и канализационна мрежа, една ще бъде фирмата, избрана за надзорник.

Първата фаза на интегрирания проект за подобряване на водния сектор в Добрич е на стойност 115 млн. лв. и се финансира по Оперативна програма Регионално развитие. В него е включенa реконструкция на общо 86 км водопроводна мрежа, рехабилитация на главни канализационни колектори и на пречиствателната станция за отпадни води в село Врачанци.

Над 72 млн. лева е стойността на обществената поръчка за строително-монтажните работи на ВиК инфраструктурата. Обособени са 5 лота, 4 от които обхващат реконструкция на водопреносната мрежа, а петият е за канализацията. Успоредно с тази процедура е обявен и търгът за избор на строителен надзор на стойност 3,5 млн. лева.

     
Източник: ДарикНюз; снимка: sxc.hu

Област: Проекти  

Сентра ООД

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Проекти

Сентра ООД
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиОбществени поръчки/ТърговеПартньориРеализацииФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯСъбитиятаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...