Water Bulgaria  

Изграждат ВиК мрежа в село Буковлък - 13.09.2018

13.09.2018   |   Начало»Проекти
 
Стартира реализацията на проекта за изграждане на канлизационна и съпътстваща водопроводна мрежа в село Буковлък, община Плевен. Обектът се изгражда в рамките на "Интегриран воден цикъл Плевен – Долна Митрополия", който се финансира по Оперативна програма "Околна среда 2014-2020 г.".
 
Инвестицията е в размер на над 117 млн. лв., като безвъзмездното финансиране по ОПОС е 88 млн. лв. Първоначално ще бъдат рехабилитирани главни водопроводни клонове с дължина 3,5 км, а след това се предвижда ново изграждане и рехабилитация на второстепенна водопроводна мрежа с дължина над 7,6 км, както и изграждане на битова канализация над 10 км.
 
По проекта за воден цикъл Плевен – Долна Митрополия вече е изградена и въведена в експлоатация водопроводна и канализационна мрежи на гр. Долна Митрополия и довеждащ колектор до ПСОВ. В момента се изграждат водопроводната и канализационна мрежи на гр. Тръстеник и довеждащ колектор до ПСОВ.
 
Обектите, които предстои да бъдат изградени, включват канализационна и съпътстваща водопроводна мрежа на с. Ясен, община Плевен, както и пречиствателната станция за отпадъчни води за общините Плевен и Долна Митрополия, която е в процес на проектиране.
     
Източник: ОПОС

Ключови думи: ОПОС   воден цикъл   ВиК мрежа   ПСОВ  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Акварор - Бояджиев и Синове
Последно от Проекти
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...