Water Bulgaria  

Стартира мащабен проект за ремонт и възстановяване на ВиК съоръжения в Добрич и Великотърновско

10.12.2015   |   Проекти
 

Даден бе старт на проект за ремонтно-възстановителни работи по водоснабдителни и канализационни съоръжения, засегнати от наводненията от 19 юни 2014 г. на териториите, обслужвани от ВиК Добрич и ВиК Йовковци.

За изпълнителен орган по схемата за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ чрез отпуснатите от Европейската комисия средства от фонд "Солидарност" е одобрена дирекция "Водоснабдяване и канализация" в Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ).

Партньори по изпълнението на проекта на обща стойност над 1,13 млн лв. са ВиК Добрич и ВиК Йовковци. Срокът за изпълнение е 12 месеца.

В рамките на рехабилитацията на ВиК инфраструктурата ще бъдат реализирани две групи дейности: ремонтно-възстановителни работи по засегнати от наводненията водоснабдителни и канализационни съоръжения на територията, обслужвана от ВиК Добрич, на обща стойност 940 165 лв., както и ремонтно-възстановителни работи по водоснабдителен обект - деривация "Елена", участък от изливен резервоар по трасето към гр. Елена, на стойност над 191 222 лв.

     
Източник: МРРБ

Ключови думи: ВиК съоръжения   ВиК Добрич   ВиК Йовковци   МРРБ  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Проекти

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесПартньориРеализацииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...