Water Bulgaria  

Първо проектно предложение в сектор "Води" по новата ОПОС

01.10.2015   |   Проекти
 

Първо проектно предложение по линия на оперативна програма „Околна среда 2014-2020" е постъпило за одобрение, се съобщава на сайта на ОПОС. Предложението е разработено от Министерството на регионалното развитие и благоустройството и кандидатства за финансиране по една от процедурите в сектор "Води" с бюджет 61,5 млн. лв.

Основна цел на процедурата е разработване на регионални прединвестиционни проучвания за подобряване на инвестиционното планиране и управлението на ВиК отрасъла. Чрез тези проучвания ще се идентифицират приоритетните регионални инвестиции във ВиК инфраструктура. Планирано е продължаващата реформа в отрасъл ВиК да бъде подпомогната и чрез актуализиране на стойността на публичните ВиК активи.

Проектното предложение на МРРБ е подадено изцяло по електронен път чрез Информационната система за управление и наблюдение ИСУН 2020. Предстои управляващият орган на новата ОПОС да извърши оценка на представените документи и заявените данни по предложението в рамките на 90-дневен срок и да се произнесе дали проектът ще бъде одобрен или отхвърлен.

     
Източник: ОПОС

Ключови думи: ОПОС   ВиК отрасъл   МРРБ  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Проекти

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесПартньориРеализацииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...