Water Bulgaria  

Десета конференция ''Вода в градовете''

17.11.2014   |   Събитията
 
Десето издание на специализираната конференция "Вода в градовете" ще се проведе от 17 до 19 ноември в Брюксел. Събитието e организирано от Европейската асоциация по водите (EWA).
 
В рамките на конференцията EWA е поканила за участие водещи експерти на високо ниво от Европейската комисия и Европейския парламент, които ще представят ключовите моменти за развитието на политиките във водния сектор в бъдеще. 
 
В последния ден ще се проведе семинар за политиките в сектора, който ще разгледа предстоящото им развитие в рамките на ЕС - приоритети, очаквания, опасения. Ще бъдат разгледани предизвикателствата пред реализирането на промени в сектора, с акцент върху четири ключови елемента - обхвата на Директивата по водите, Директивата за управлението на градските отпадни води, Директивата за питейните води и Директивата за нитратите. 
 
Семинанарът е насочен към специалисти по планиране и такива, които отговарят за вземането на решения на местно, регионално и национално ниво, в администрации, институции и агенции.
     
Източник: Европейска асоциация по водите

Ключови думи: питейни води   политики по водите   EWA    

Област: Предстоящо  

Сентра ООДКселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията

Сентра ООДКселекс
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиОбществени поръчки/ТърговеПартньориРеализацииФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...