Water Bulgaria  

ВиК Габрово търси доставчик на тръби

Водоснабдяване и канализация Габрово обяви началото на процедура за избор на фирма, която да изпълни доставката на тръби за изграждане на външни канализационни системи, водопроводи за питейно-битови нужди и фитинги за тях.
 
Изпълнението на поръчката обхваща четири обособени позиции. Първата от тях изисква доставката на тръби от полиетилен висока плътност (ПЕВП) за питейно-битово водоснабдяване от ф 25 мм до ф 400 мм. Втората обхваща доставка на тръби от РЕ100RC за питейно-битово водоснабдяване за алтернативно полагане без пясъчна основа от ф 25 мм до ф 400 мм. Третата обособена позиция е за фасонни части за ПЕВП тръби от ф 16 мм до ф 400 мм, а последната позиция включва доставка на тръби от полиетилен гофрирани двуслойни за канализация с клас SN4 и SN8. 
 
Доставките ще бъдат извършвани според направени текущи заявки от възложителя. Общото количество се формира на база поръчките през срока на договора, който е 24 месеца.
 
Предварителната стойност на поръчката е 155 хил. лв. без ДДС.
 
Крайният срок за подаване на оферти за участие е 17 ноември. Пълните условия за кандидатстване са публикувани на сайта на АОП.
     
Източник: АОП; снимка: ВиК Габрово

Ключови думи: ПЕВП тръби   ВиК Габрово   водоснабдяване   канализация  

Област: Обществени поръчки  

Подобни статии

Wilo
STIKO BG
Акварор Сервиз

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Akwaror

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПартньориПредстоящоПроектиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...