Water Bulgaria  

Направиха първа копка на модернизацията на канализационната мрежа в Първомай

21.08.2013   |   Проекти
 

По време на официална церемония бе дадено началото на мащабен проекта за рехабилитация амортизираната канализационна мрежа за питейни и отпадни води в Първомай. Целта е да бъде подобрено състоянието на водната инфраструктура в града.

На събитието присъства г-н Костадин Ангелов, секретар на община Първомай, г-жа Надежда Желязкова, ръководител на проект DIR -51011116-62-146  „Подобряване и развитие на инфраструктурата за питейни и отпадни води на гр. Първомай”, по процедура BG161PO005/10/1.11/02/16, г-н Желязко Трифонов, гл. специалист „Организационен” кв. Дебър, членове на екипа по управление на проекта, изпълнителите на проектните дейности, експерти от община Първомай и всички заинтересовани страни.

Продължителността на рехабилитацията е 33 месеца, като в рамките на проекта трябва да бъдат поставени две главни канализационни колектора, второстепенни клонове на канализационната мрежа в три квартала на града, както и довеждащ колектор до площадката на пречиствателната станция за отпадни води в града.

     
Източник: Община Първомай

Ключови думи: канализация   питейни води   отпадни води   канализационни колектори  

Област: Проекти  

Сентра ООДКселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Проекти

Сентра ООДКселекс
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиОбществени поръчки/ТърговеПартньориРеализацииФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...