Water Bulgaria  

Условия за ползване

Ползването на информацията, публикувана на Water-Bulgaria.com – българският портал за ВиК, за лични цели (тоест нетърговска употреба) е абсолютно безплатно. Въпреки презумпцията за обективност и вярност на публикуваната в сайта информация, Ти Ел Ел Медиа ООД (Издател) не може да бъде отговорен за възможната поява на грешки, недостатъци и дефекти, както и за резултатите от тях – евентуални загуби или пропуснати ползи. Не можем също и да гарантираме, че съдържанието на портала винаги ще отговаря на моментните цели и нужди на посетителите.

Въпреки че екипът на Water-Bulgaria.com прави проверки и анализи на информацията, която се публикува в сайта, Издателят не носи отговорност за достоверността й, както и за бъдещи евентуални негативни резултати от нейното публикуване за трети лица. Тъй като форматът на сайта е портал, той се базира на множество препратки и връзки към други страници, документи и сайтове в Интернет. Въпреки че изборът и публикуването на хипервръзки към други текстове, страници и графичен материал подлежи на контрол, за тяхното съдържание в миналото и понастоящем Издателят на Water-Bulgaria.com не може по никакъв начин да отговаря като точност, коректност, съдържателност, пълнота и качество. Издателят на портала не носи отговорност и за резултите от търсенето чрез търсачките на портала – за изчерпателност, достоверност и база за съставянето на заключения.

Цялата информация, подавана от регистрирани потребители - фирми, лица и институции, подлежи на публикуване в съответната област на портала само по преценка и след одобрение на Информационен отдел на Water-Bulgaria.com. Въпреки това Издателят на портала има правото да съкращава, допълва, видоизменя и т.н., тоест да редактира по своя преценка текстовете преди тяхното публикуване. Въпреки редактирането, Издателят не носи отговорност за достоверността на текстове, подадени от външни автори, както и за евентуални негативни резултати за трети лица вследствие от нейното публикуване.

При използване на информация от Water-Bulgaria.com – българският портал за ВиК, се изисква задължително позоваването на източника чрез точното изписване на следния текст: “Water-Bulgaria.com – българският портал за ВиК”. Публикуването на връзки към снимки, статии и материали от сайта www.Water-Bulgaria.com в друга интернет страница или другаде е възможно само след изричното съгласие на Издателя. При неспазване на тези изисквания Издателят на портала ще сезира съответните компетентни държавни органи.

Цялото съдържание на Water-Bulgaria.com – българският портал за ВиК, е под защитата на действащото законодателство за авторските и сродните му права. Всички статии, снимки и материали са предназначени само за лично ползване. Използването им за друго, особено за захранването на бази данни, публикуване, размножаване, както и всякаква форма на комерсиално използване, както и пълното, частичното или преработено препредаване към трети лица без знанието и съгласието на Издателя е забранено и подлежи на санкции по предвидения от закона ред.

За разрешения за ползване и за допълнителна информация, пишете на адрес: Editors(at)IndustryInfo.bg

Кселекс
Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Кселекс
 
ADARA ENG
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПартньориПроектиВидео на седмицатаБраншови акцентТехнологииПредстоящоИнвестицииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/Семинари
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...