Water Bulgaria  

ВиК Бургас покани 7 фирми за реконструкцията на въздуходувна станция на ПСОВ

29.10.2012   |   Бизнес
 

Водоснабдяване и канализация - Бургас започна процедура за реконструкцията на въздуходувна станция на пречиствателната станция за отпадни води в града. Дейностите по нея са част от сключеното по Рамково споразумение ЛОТ 4, за подмяна или рехабилитационни дейности - част електротехническа и автоматизация, на сгради на дружеството на територията на област Бургас.

В рамките на споразумението се извършват аварийни строително-монтажни работи с няколко изпълнители: ЛОТ 1 – Ремонт и/или реконструкция на водопроводни мрежи на територията на област Бургас; ЛОТ 2 - Ремонт и/или реконструкция на канализационни мрежи на територията на област Бургас; ЛОТ 3 – Ремонт и/или рехабилитация и реконструкция на сгради и съоръжения на дружеството на територията на област Бургас; ЛОТ 4 – Подмяна и/или ремонтно-рехабилитационни дейности - част електротехническа и автоматизация, на сгради на дружеството на територията на област Бургас; ЛОТ 5 - Подмяна и/или ремонтно-рехабилитационни дейности - част машини и съоръжения на дружеството на територията на област Бургас.

Видът на обявената процедура е договаряне без обявление, поради което са изпратени покани към седем фирми - Булелектрикс Бургас, Консорциум - СВРП ДЗЗД Бургас, Електроизграждане Бургас, ЕТ Иван Славов Сливен, Дар 55 Нова Загора, Мега Ел София и Среги Бургас.

     
Източник: АОП; снимка: ВиК Бургас

Ключови думи: ВиК   пречиствателна станция   въздуходувна станция   обществени поръчки  

Област: Бизнес  

Сентра ООДКселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

Сентра ООДКселекс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиОбществени поръчки/ТърговеПартньориРеализацииФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...