Water Bulgaria  

Подготвят доизграждането на водната инфраструктура в Мездра

Община Мездра стартира процедурата по избор на изпълнител за подготовката на документациите за възлагане на обществени поръчки за изпълнение на дейностите в рамките на проекта за доизграждане на канализационна мрежа и изграждане на пречиствателна станция, финансиран по ОП Околна среда.

В изпълнение на настоящата обществена поръчка, участникът следва да изготви документации за възлагане на инженеринг (проектиране и строителство) на пречиствателна станция за отпадни води и довеждаща инфраструктура, ВиК мрежа в централна градска част; строителен надзор в процеса на проектиране и строителство на пречиствателната станция, довеждащата инфраструктура и ВиК мрежата в централната градска част по проекта на Община Мездра; строителство на ВиК мрежа в района на р. Боденска бара и кв. Лещака, и довеждащ колектор до ПСОВ; строителен надзор на процеса на строителство на ВиК мрежа в района на р. Боденска бара и кв. Лещака, и довеждащия колектор до ПСОВ; авторски надзор за изграждане на всички позиции, които са включени за изпълнение по проекта за рехабилитация и доизграждане на водната инфраструктура в общината.

Пълният обхват на дейностите, дължими от изпълнителя са посочени в Техническите спецификации и проекта на договор – неразделна част от документацията за участие.

Срок за получаване на оферти или заявления за участие е 15 октомври.

     
Източник: АОП; снимка: Софийска вода

Ключови думи: ВиК   пречиствателна станция   изграждане   документации   кандидатстване  

Област: Обществени поръчки  

Сентра ООДКселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обществени поръчки/Търгове

Сентра ООДКселекс
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиОбществени поръчки/ТърговеПартньориРеализацииФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...