Water Bulgaria  

Три фирми кандидатстват за реконструкцията на водната инфраструктура във Враца

27.08.2012   |   Проекти
 

Ценовите оферти на пет фирми, които са подали документи за участие във втория етап на процедурата за реконструкция на водопрoводната и удължаването на канализационната мрежа на Враца, бяха отворени и публично представени. 

Реконструкцията, която е заложена е част от проекта за изграждане на воден цикъл в града бяха допуснати само три от фирмите. Това са Обединение СК Враца 2012, Понсстройинженеринг и Водпроект ДЗЗД.

На закрито заседание на комисията беше взето решение да отпадне Обединение СГК Враца ДЗЗД. В дружеството бяха една френска и две врачански фирми. Комисията не допусна до последния етап и софийската фирма Крам комплекс груп.

Класирането на фирмите ще бъде направено на закрито заседание на комисията, каза инж. Марияна Рашева, директор на звеното за изпълнение на проекта за Водния цикъл на Враца. Крайният срок, в който трябва да е готов протоколът с резултатите, е 31 август.

Избраната фирма изпълнител ще има ангажимента да изгради заложените в проекта метри канализационна мрежа, както и канализационна помпена станция в кв. Бистрец, включително и изграждането на част от магистралния водопровод в Мездра с дължина 3752 метра.

     
Източник: Воден проект Враца

Ключови думи: ВиК   обществени поръчки   водоснабдяване   канализация   помпена станция  

Област: Проекти  

Сентра ООДКселекс

Подобни статии

Wilo
STIKO BG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Проекти

Сентра ООДКселекс
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиОбществени поръчки/ТърговеПартньориРеализацииФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯСъбитиятаПроектиПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...